Priser
  • Individuel konsultation (60 min): 1200 kr.
  • Individuel konsultation (75 min): 1500 kr.
  • Parterapi (90 min): 1800 kr.
  • Supervision (60 min): 1350 kr.
Sådan finder du os

Psykologgruppen Roskilde
Sct. Olsgade 12, 1.tv.
4000 Roskilde

Der er parkeringsmuligheder på P-pladsen bag klinikken ad Sct. Ols Stræde. Her kan man parkere gratis i 2 timer og der er mulighed for at købe ekstra tid (15 kr. pr. time). Du skal registrere din parkering på en automat eller i en af følgende apps; Easypark, PARKPARK, PARKMAN, PARKONE, OK. Desuden er der busser lige til døren (201A og 204) og kort afstand fra Roskilde Station.

Se placeringen på kort
Afbud

Hvis du skulle blive forhindret i at møde til en aftalt samtale, bedes du melde afbud snarest muligt og inden 24 timer før vores aftale. Afbud senere end dette faktureres til normal takst.

Betaling

Du kan betale med MobilePay. Du kan også benytte kontanter. Betaling sker i forbindelse med hver enkelt aftale. Hvis du har brug for kvittering, kan du få udarbejdet en enten ved afslutning eller efter aftale. Hvis din kommune, arbejdsgiver eller et forsikringsselskab betaler for dine samtaler, bedes dokumentation for bevilling tilsendes senest dagen før eller medbragt til første samtale.

Lægehenvisning og tilskudsmuligheder

Vi har ikke overenskomst med sygesikringen. Det betyder, at du ikke kan få tilskud fra den offentlige sygesikring, selvom du har en henvisning fra lægen. Vi modtager private klienter og klienter via kommuner, forsikringsselskaber og virksomhedsordninger. Vær opmærksom på at forsikringer/sundhedsforsikringer tegnet af arbejdsgiver eller privat ofte dækker et antal samtaler hos psykolog. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark (gruppe 1, 2 eller 5), kan du få tilskud til samtalerne. Spørg om de nærmere betingelser hos Danmark.

Psykologen og loven

Vi er medlemmer af Dansk Psykologforening og er underlagt “Etiske retningslinjer for nordiske psykologer”. Som psykologer har vi med få undtagelser tavshedspligt. Psykologen har underretningspligt, hvis der er alvorlig bekymret for et barns trivsel og udvikling eller hvis der er en alvorlig risiko for din eller andres sikkerhed. Du kan læse psykologlovens beskrivelse af tavshedspligten på http://ast.dk/naevn/psykolognaevnet.

Vi lever desuden op til EU’s lovgivning om håndtering af persondata, se evt. mere her

Psykologgruppen Roskilde
Sct. Olsgade 12, 1. tv
4000 Roskilde
Mette Herslund
mette@psykologmetteherslund.dk
24 44 39 19
Linda Jensen
lj@pgroskilde.dk
52 40 09 91